Blogger Widgets

29 Eylül 2012 Cumartesi

Symbian Türkiye Yenilendi

Uzun bir süre boyunca hem formatımızı, hem de tasarımımızı değiştirmek için çalıştık. Yaklaşık 1 ay gibi bir süre geçti. Neredeyse herşey tamam. Okurlarımızı ve kullanıcılarımızı daha fazla bekletmenin herhangi bir gereği yok.

Öncelikle yeni tasarımımızdan bahsedelim. Bu tasarım, herşeyden önce, her tarayıcı ile uyumluluk göstermekte. Bu sayede eski tasarımımızda olduğu gibi Firefox, Opera veya Internet Explorer''da hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Ancak yine de en iyi performansı alabilmek için Google Chrome kullanmanızı öneririz. Aynı zamanda yeni tasarımda ana sayfada daha fazla içerik, daha az ayrıntı ve daha verimli kullanılmış içerik alanları mevcut. Yorum kısmında da bir değişiklik yaptık, artık eskisi gibi "@2, @3..." yerine direkt olarak "Yanıtla" butonu ile o yoruma da cevap verebileceksiniz.

İkinci olarak Fertile Ceres çalışmalarından da bahsedelim. Yeni Fertile Ceres 3 serisi, çok yakında 5800 ve diğer S60v5 cihazlar için geliyor ve bu hafta içerisinde ilk auroralar (5. nesil alpha) Fertile Updater ile birlikte indirilmeye sunulacak. C5-03 kullanıcıları ise biraz bekleyecekler. Fertile Ceres Ozone yerine, Fertile Ceres 5 serisi geliyor ve bu seri de çok az bir süre içerisinde Aurora olarak indirilmeye sunulacak, cihazı uyumlu olanlar Fertile Updater ile indirebilecekler.

Fertile Updater'dan da bahsedelim. Bu yeni yazılımı, bugün herkese sunuyoruz. Bu yazılım sayesinde en güncel stabil ve beta sürümlerini indirebilecek, kolayca güncelleyebileceksiniz. Şimdilik, herhangi bir AURORA sürümünü sunmuyoruz. Bu nedenle şimdilik yalnızca eski sürümleri indirebileceksiniz. İşte iki ekran görüntüsü:


RAM Politikası isimli ürünümüzü ise biraz daha geliştirdik. Artık çok daha etkili olan RAM Politikası, 2.1.3 sürümü ile gelecek hafta içerisinde yayınlanacak ve 3/5. nesil Fertile Ceres cihazalara entegre olacak. Kısacası, yeniden herkese merhaba deme vakti!

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne diyelim, hayırlı olsun (:

Unknown dedi ki...

nokia 603 için fp2 geldikten sonramı cfw yapacak sınız ? ayrıca yenı sıtenız hayrılı olsun

FirstPioneer dedi ki...

yorum sistemi iyi olmuş

Unknown dedi ki...

en yakın tarih ne zaman.bilgi verirmisiniz.

Adsız dedi ki...

c5-03 için Fertile Ceres 3 geçmi gelecek yani diğer kullanıcılardan doğrumu anladım v23mü olucak peki Fertile Ceres 3

Adsız dedi ki...

bu site yorumları ne okur ne cevaplar çok yoğunlar çünkü

Adsız dedi ki...

evet v23 için olucak bildiğim kadarıyla fertile updaterde görünüyo ama indir butonu yok

Adsız dedi ki...

merhaba fertile updater i nerden indirebilirim.bu arada site cok guzel olmus elinize emeginize saglık.

Adsız dedi ki...

indirsen nolcakki çalışmıyo :( indir butonu yok

Galatasaray Fan Klub dedi ki...

S60v5 5800 için ne zaman çıkacak tarih bellimi ? İyi yayınlar kolay gelsin

Adsız dedi ki...

ne zaman çıkacak bilgi verin

Unknown dedi ki...

yeni belle ler gelecek mi. yok mu olacak

MUĞLA BAL dedi ki...

arkadaşlar bırakın bu symbianı, androide geçin yemin ederim bana dua edeceksiniz. (bende yıllar yılı nokia kullanıcısı idim)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.