Blogger Widgets

9 Şubat 2011 Çarşamba

10 Muhteşem S60 V5 Oyunu


Daha ilk günden blogumu doldurmaya kararlıyım :) Şimdi çok geçten de okuyor olsanız bile kullandığınız Symbian S60 v5 telefon için hâlâ bu 10 muhteşem oyunu kurabilir ve oynayabilirsiniz :)

1- Asphalt 4 HD 
 İşte çok güzel 3 boyutlu bir sensör oyunu. X6 ve 5800'ın düşük 3 boyut performanslarına çok güzel adapte olabilmiş hızlı Asphalt 4 HD. Oyunun tek kötü yanı Asphalt 4'den pahalı olması. HD sonuçta, o kadar da olsun :)
  
2- Need For Speed Shift 
Grafik kalitesi ve 3D bazı yerlerde Asphalt 4'den daha iyi olsa da, Sensör olmaması ve düşük 3D performansına adapte olamadığından yavaş oynanması yüzünden puan kırdık. Ama yine de en muhteşem oyunlardan biri :) Bu nedenle şiddetle oynamanızı tavsiye ediyoruz :)

3- RT Global Race 
5800'ı olanların en sevdiği oyun RT Global Race'dir. Bu sensörlü, hızlı ve 3D oyun, Need For Speed'den daha eğlenceli. Need for Speed'in grafik kalitesinde olmasa bile bu kesinlikle indirmeniz gereken bir oyun. Söyledim biliyorum, fakat özellikle sensör oyunlarına bayılıyorum :)

4- Ferrari GT Evolution HD

Daha öncekileri sevdiydeniz, bu oyuna da bayılmanız kesindir. Ferrari, S60 v5 platformu için gerçekten hızlı, oynanabilir ve grafik kalitesi bu tür telefonlar için imkansızın üstünde bir oyun hazırlamış. Kesinlikle araba yarışı tutkunlarının ıynaması gereken birşey. Ayrıca bir diğer özelliği de oyunun HD olması ;)

5- Dance Fabulous 
 Üç boyutlu grafik kalitesi kötü olsa da özellikle adın kullanıcıların seveceği hatta tutkunu olacağı bir oyun: Dance Fabulous. Bu oyunda, adındaki gibi dans edtmeye çalışıyorsunuz. Kararkterinizin üstünü başını dağıtım sonra tekrar giydirme gibi başka özellikler de var elbette :)

6- 7 Wonders  
 Bilgisayar oyunu da olan 7 Wonders, size tutkunu olacağınız bir dünya aralıyor. Öncekilerden daha küçük boyutlu ve 3 boyutsuz olmasına rağmen tıpkı Mario gibi varlığını sürdürüyor :) Herkesin oynaması gereken müthiş bir oyun diyebilir :) Evet, kesinlikle diyebilirim ^^

7-Sims 3 HD
EA Sports'un yaptığı en başarılı oyunlardan birinin 3D versiyonu: The Sims 3 HD! Java oyunu olan bu Sims 3 HD'nin boyutu da bir hayli yüksek elbette: 50 MB. X6'ya sahip olanlar için hiçbir farkının bulunmadığını biliyoruz. 16 GB hafızanın keyfini sürüyorum ^^ Herneyse, bu oyunun tutkunları kesinlikle indirsinler çünkü ben indirmeye başladım bile :)

8- Tower Bloxx My City
Tower Bloxx adlı oyunun 3 boyutlu başka bir sürümü My City'i oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu sayfadaki oyunların herbiri gibi bu oyun da insanı bir şekilde kendine bağlamayı başarıyor. Düşük 3 boyut kalitesinde böyle bir oyun yapmak da eklbette Digital Chocolate'nin başarısı. Teşekkürler Digital Chocolate :)

9- Tomb Raider Underworld  
Tomb Raider hayranlarının hemen indirecekleri bir oyun. Ayrıca, S60 V5'te görebileceğiniz tegane 3 boyutlu aksiyon/macrea türü oyunlardan da biri. İşte size Tomb Raider: Underworld. :)

10- Bounce
Eski Nokia'ların bazılarındaki oyunun 3D hali. Hikaye de biraz değiştirilmiş elbette. Burada, enim "Kutu Canavarı" adını taktığım şeyle savaşmanız gerek. Elbette önce onu bulmanız için uzunca bir yol kat etmelisiniz. Symbian s60 v5 için yapılmış sayısı az 3D macera oyunlarının en kalitelisi bu :)  İyi oynamalar ;)



İşte dev arşivimizin sonuna geldik. Bir dahaki yazımda görüşmek üzere :) 
 

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Ferrari GT Evolution HD c503 te çalışırmı ve sensörlümü

Symbian Türkiye dedi ki...

Hayır. Ferrari GT Evolution HD, Raging Thunder Global Raging, Raging Thunder ve de Sims 3 HD çalışmaz. Ancak Global Raging ve de Raging Thunder, yaptığım portlama işleminden sonra oynanabilir. Blogda bulunuyorlar zaten :)

Adsız dedi ki...

nası bi telefon almışım yaa hiçbişey çalışmıyo doğru düzgün bi oyun yokmu buna

Symbian Türkiye dedi ki...

Evet, Nokia'nın 600 TL'ye kadar olan telefonlarında grafik işlemci bulunmuyor. (C6-01 hariç) Aynı zamanda 128 MB (oldukça düşük) RAM yüzünden, grafik işlemci olmadan da oynatabileceğimiz oyunlar bile doğru düzgün çalışmıyor. Yine de 5800 gibi bir telefon, F/P olarak piyasadaki çoğu telefondan önde.

Adsız dedi ki...

nerden indiricem

Unknown dedi ki...

Ferrari GT evolution hd 5800 da çaoışırmı

Symbian Türkiye dedi ki...

@6, elbette.

Unknown dedi ki...

indirme linkleri nerde ben göremedim

Adsız dedi ki...

indirme linki yok be

Adsız dedi ki...

indirme linki yokmu