Blogger Widgets

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Bir Parçamız Olun


Symbian Türkiye'den herkese merhaba!


İlk yazımızı yayınlamamızın ardından yaklaşık 1.5 sene geçti. Bu 1.5 sene içerisinde Symbian Türkiye, Türkiye'de Nokia akıllı telefon kullanan birçok insan tarafından tanınan bir internet sitesi haline geldi. Öyle ki, yalnızca bir blog olarak 4.500 yoruma ve iletişim formlarından da gelecek 5.000 adet e-postaya sahibiz. Şubat 2012 ayında kurulan Facebook sayfamız, beğenen sayımızı 3'e hatta 4'e katlayan sayfalardan çok daha aktif bir kullanıcı kitlesine sahip.

Ancak, Symbian Türkiye'yi yazan, yöneten ve arkasındaki beyin rolünü üstlenen bu ekip yalnızca üç kişiden oluşmakta. (Sonlandırılan Chayanne projesi kapsamındaki ekip arkadaşlarımız bu rakama dahil değil) Bu nedenle yazılan her beş e-postadan sadece birine cevap verebiliyoruz. Yazılan çoğu yorumunuzu okuyamıyoruz bile. 

Biz de yeni bir karar aldık: "Bir Parçamız Olun" sloganı altında Symbian Türkiye ekibini güncellemeye karar verdik. Bu ekipte gönüllü yer almak isteyen, biraz da bu konu hakkında bilgi sahibi olan herkese yer var. (Hayır, testerlardan bahsetmiyoruz. Ozone testerlarının sayısı geçen hafta 100'ü geçti, ve artıyor)

İşte ekipte yer almadan önce seçebileceğiniz görevler:
  • İnceleme Yazarı: Her türlü akıllı telefonu ve Symbian uygulamalarını inceleyip, size tanıdığımız ayrıcalık ile Symbian Türkiye'ye yazı ekleyebilirsiniz.
  • Geliştirici Görevlisi: Symbian Türkiye olarak 2012 senesinin başında Geliştirici adlı servisimizi aktifleştirdik. Bu servis içerisinde birçok farklı mini-servisi barındırıyor. Mesela yazılım güncellemeleri, cihaz kütüphanesi ve geliştirici ansiklopedisi gibi. Ayrıca, teknoloji dünyası durmadığı için sık sık güncellemeye ihtiyaç duyuyor. Size tanıdığımız ayrıcalık ile alakalı geliştirici servisini düzenleyebilirsiniz.
  • İletişim / Danışmanlık: Size tanıyacağımız ayrıcalık ile e-postaların bir kısmını adresinize yönlendireceğiz. Ayrıca, size vereceğimiz Symbian Türkiye e-postası sayesinde profesyonel yanıtlar verebileceksiniz.
  • Geliştirici: Daha fazla teknik bilgiye sahipseniz sizin ST geliştirici ekibinde beyin olarak görev yapabilirsiniz. Bu sayede her ürünümüzü katlarca daha hızlı bir zaman diliminde yayınlamamızı sağlarsınız. Aynı zamanda kendi projelerinizi geliştirirken yardım da alabilirsiniz.
Aşağıdaki formu doldurarak ekibe katılmak için gerekli olan ilk aşamayı yerine getirebilirsiniz.


Etkinlik süresi dolduğu için form kullanıma kapatılmıştır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Hem iletişim görevlisi hem de inceleme yazarı olma şansım var mı?

Mustafa dedi ki...

Testler Ne Zaman Başlayacak? Yeterli Sayıya Ulaşınca Demişsiniz.

Unknown dedi ki...

@1 bunu bende merak ediyorum.
@symbiantr ?

Symbian Türkiye dedi ki...

Yalnızca tek bir görev alabilirsiniz.

Testler başlatılmıştır.