Blogger Widgets

12 Haziran 2011 Pazar

Yaza Giriyoruz: Uygulamalarımız da Hazır!



Merhabalar! Artık Haziran ayındayız. Yani yaz yaşamaya başlıyoruz! Blogumu da bırakacağımı mı sandınız, hayır değil. :) Herneyse; yaza girmeden önce güzel bir arşiv yapayım ve Yazlık Uygulamaları vereyim dedim. Sizi serinletmeyecektir bunlar ama sizleri çok eğlendirecekleri kesin. Özellikle de spor yapıyorsanız!

Yazın spor yaparak kilo verin, daha da iyisi Sports Tracker!
Özellikle Amerikada yaşanan bu obezite sorunlarından sonra kilo vermek isteyenleriniz olabilir. Yaza kadar hiç vakit bulamayıp yaza kendini saklamış da olabilirsiniz. O zaman Symbian kullanıcıları dikkat: SportsTracker bu konudaki en büyük yardımcınız olacak!

Peki Sports Tracker nasıl çalışıyor? Sports Tracker telefonunuzdaki GPS alıcısını kullanarak; ortalama bir insanın koştuğu zaman ve mesafede yaktığı yağları size uygular. Kısaca ne kadar mesaja alırsanız, o kadar yağ yakarsınız. Ayrıca ekranında yaktığınız yağ miktarını da gösteriyor :)


Kişisel Antrenörünüz: Endomondo
Bu uygulama da yine spor ile ilgili dakat birşey daha var: Ritim! Uygulama ile  yaptığınız sporu bir antrenman gibi kontrol edin, pardon telefonunuza kontrol ettirin. Aynı zamanda bu uygulama ile kalp atışları ve ritim yakalama gibi şeylerede sahipsiniz.


Hayat koçunuz Wellness Diary
Onca para verip bir hayat koçu edineceğinize telefonunuzu ücretsiz bir şekilde hayat koçu yapmaya ne dersiniz? Wellness Diary adlı bu muntazam uygulama ile uyku, diyet gibi günlük basit işlerinizi ona bırakın. Kısaca size bu konularda öğüt vermekten çekinmeyen bir uygulama :)

Wellness Diary ile aynı zamanda stresinizi azaltabilir veya yaptıklarınızı arkadaşlarınızla Facebook / Twitter aracılığı ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile adımlarınızı da sayabilirsiniz.



Tek bir notayı bile kaçırmayın. Karşınızda Shazam.
Yaz aylarında plaja gittiğiniz, ve de çalan bir müziğe bayıldığınız oldu mu hiç? Çoğu şarkının isimlerini bilmiyor veya hatırlayamıyor musunuz? Hatta daha sonra arkadaşlarınıza şöyle başlayan şarkı neydi ya diye soruyor musunuz? Hiç gerek yok! Shazam çok geniş (O kadar geniş ki, denemek için aldığım çoğu eski türküyü veya eski İngiliz sanatçıyı bile bulabiliyor) müzik kütüphanelerinde yaklaşık 3 saniye boyu müziğinizi eşleştirir ve %96 oranında müziğinizi bulur, örneileri gösterir, paylaşmanızı sağlar ve de Ovi Müzik mağazasından satın alma seçeneklerini verir. Alüm Kapağı ve diskografisini görmek işten bile değil!



Yaza bu uygulamalar ile hoşgeldin deyin. İyi günler.

0 yorum: