Blogger Widgets

30 Haziran 2011 Perşembe

Ovi Chat güncelleniyor

Bugün oldukça fazla güncelleme ile karşılaştık. Bu Ovi Chat de bunlardan biri. Artık Ovi Chat, Nokia ve Yahoo! işbirliği ile Ovi Mail'inize entegre durumda olacak. Yani, arkadaşlarınızla bir yandan sohbet ederken; bir yandan da e-postanızı yazabileceksiniz. Bu özellik aynı şekilde sitelere erişim durumunda cep telefonlarınıza da entegre edilecek.

Kısaca, Nokia bunun "Arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünya üzerindeki insanlarla telefonunuzda veya bilgisayarızda; işte veya evde iletişimde kalabilmenin en iyi yolu" diye tanımlıyor. Ne kadar doğru bilinmez; ancak geçen yazılarımda Ovi Mail'i test ettiğimden biliyorum; Ovi Mail gerçekten güzel bir e-posta hizmeti. Bu nedenle de bu özelliği denemek gerekir.

Peki bu özellik bizim gibi kullanıcılar için ne kadar büyük bir etki yaratacak? Kısacası, çok daha hızlı bir iletişim özelliği olacak bu hizmetin. Aynı zamanda "işi başından aşkın insanlara" da hitap edecek. 

mail.ovi.com adresinden hemen bir Ovi Mail sahibi olun; Yahoo! ve Ovi Chat'ten yararlanın. Eğer nasıl birşey olduğunu öğrenmek isterseniz, "Artık Benim de bir Ovi Mail'im Var!" adlı Ovi Mail test ve yazımı ziyaret edebilirsiniz. :)


0 yorum: