Blogger Widgets

9 Şubat 2011 Çarşamba

Symbian-Space Burada


Symbian Türkiye'ye hoşgeldiniz demek istiyorum :) Genelde, Türkiye'de teknoloji alanında (özellikle de mobil sektör - mesela Symbian) bloglar ve sitelerin gereğinden daha az takipçiye sahip olması şu yüzdendir: Bir Nokia 5800 alırsınız ve onun henüz Symbian'lı olup olmadığını bile bilmezsiniz. İşte bu nedenle ülkemizde pek bu konuda bloglar açılmıyor. Açılsa bile kimse siteye girmediğinden, insanın da boş bir duvara yazı yazması saçma oluyor.

Sonra da şu "Symbian öldü" gibi konulara gelelim. Elbette ki Symbian'ın bir Android ile savaşmasını bekleyemeyiz. Symbian 4 çıkana dek Symbian yakasının eli kolu bağlı olacak. Ancak S^3 bize S60'tan sonra da  bir temel çıkartabileceğini kanıtlamış ve bir umut ışığı olmuştu. Daha sonradan da elbette ki Nokia, Symbian'ın tüm hisselerini satın aldı.

Herneyse, bloguma hoşgeldiniz. Nokia, Samsung veya Sony Erricson kullansanız da önemi yok. Benim küçük çaplı bir ev stüdyom, bir bilgisayarım bir de Nokia C5-03'üm var :) Bunlar ile sizlere gerçekten kaliteli ve gerçekten Türkçe bir Symbian blogu göstermeye çalışıcam :)
 

0 yorum: