Blogger Widgets

12 Ekim 2011 Çarşamba

Nokia 800: İlk Gösterimler

Daha önce, bir basın toplantısında çekilen bir video sayesinde; N9 görünümlü Windows Phone kullanan yeni Sea Ray'i görmüştük. Şimdi ise 800'ün (diğer adıyla Sea Ray olarak tahmin ettiğimiz) reklamları yapılmaya başlandı. 
Yanda gördüğünüz fotoğraf, Hindistan'da çekilmiş. Fotoğrafta bulunan fotoğraf, altta da görebileceğiniz gibi; Nokia 800. Bizim bildiğimiz adıyla da Sea Ray. Nokia N9'a tasarım olarak oldukça benzeyen cihazda bazı farklılıklar da var. Örneğin, 800'de bir kamera butonu bulunuyor. Aynı zamanda Windows Phone'a özgü yönlendirme butonları da ekranın alt kısmında.

Yalnızca neden Windows Phone logosunun eski veya ekran görüntüsünün farklı sürümden (Mango'dan önceki sürüm) geldiğini sorabilirsiniz. Açıkçası, bilmiyoruz. Fakat elimizde olan bui ve bu birçok şeyi açıklamaya yetiyor.


Bu resimler sadece Nokia dışı kaynaklardan gelmiyor. Aynı zamanda yakın bir zaman önce Nokia tarafından hazırlanmış olan bir poster de dikkat çekici. İşte Nokia tarafından paylaşılmış iki farklı 800 tanıtım posteri:


Pocketnow tarafından paylaşılmış bir poster daha mevcut.

Nokia 800'ün 2012'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

0 yorum: