Blogger Widgets

14 Temmuz 2012 Cumartesi

Symbian Türkiye için Kısa Bir Tatil

Herkes gibi bizim için de tatil zamanı. Symbian Türkiye olara kısa bir tatile çıkıyoruz ve tüm projelerimize bir ara veriyoruz. Bu nedenle de Feature Pack 2 ile ilgili yorumlarınıza ve yardımlarınıza yanıt veremedik. Üstelik şu son zamanlar iletişim formumuz da kilitlendi.

Her türlü projenin ne durumda olduğunu şimdi sizlere belirtelim.

Fertile Ceres Chayanne projesi büyük ihtimlle durdurulacak. Bunun nedeni ise, PNHT ekibinin de çözemediği bir sorun olan yeniden paketleme sorunu. Eğer tanıdığınız yetenekli Assembly uzmanları varsa bize yardımınız dokunabilir. Yine de bu proje kapsamında işinize/işimize yarayacak birçok bilgi endindik (Birçok internet sitesinden gerekli olan bilgileri harmanladık ve Türkçe'ye çevirdik) ve bunları sizlerle de paylaşacağız. Kısaca, bunca zamandır kapalı olan Chayanne herkese açılacak.

Fertile Ceres Ozone projesi yaz dönüşü uğraşacağımız tek proje olacak. Bu zamana kadar Belle cihazlara en son güncellemenin de gelmesini umuyoruz. 

Feature Pack 2'de karşılaştığınız sorunları çözebilmek için de Minevra aracılığıyla yamalar yayınlayacağız. Minevra da yaz dönüşü üstünde çalışacaklarımız arasında.

Tüm projeler bir sona erdirildiğinde ise Symbian Türkiye ve ilgili servisleri yavaş yavaş kapatacağız. Düşündüğümüz çok daha büyük servisler/fikirler var ve Symbian yavaş yavaş ölürken biz de onlara yöneleceğiz. Herhangi bir Windows Phone veya Meltemi blogu ile devam etmeyeceğiz.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Yani kendi işletim sisteminizi falan mı çıkaracaksınız? :)

Symbian Türkiye dedi ki...

Hayir. Yine web uzerindeyiz. Kendi isletim sistemimizi gelistirmemiz imkansiza yakin. Sosyal paylasim agi gibi kisilerin arkadaslarini bulabilecegi ve kendi profillerini olusturabilecegi ancak yapabildiklerinin sosyal paylasim aglarinda birseyler paylasmaktan daha farkli oldugu bir servis.

Adsız dedi ki...

ben onu bunu anlamam da tek bildiğim birşey var bu nokia 8 ay olduğu halde ortada herhangibi yazılım güncelleme yok.her hangi bilginiz varmı belle yeni yazılımı çıkacakmı?

Unknown dedi ki...

onu onlar bilemezler normalde mayıs in 3. Haftasında çıkması gerekiyordu yine bir araştıracağm ben de

Adsız dedi ki...

tskler.