Blogger Widgets

23 Ağustos 2011 Salı

Nokia 500 ve Nokia N9 Ne Kadara Satılacak?

Nokia N9, çıktığı günden beri dünya çapında büyük yankı uyandıran üst düzey bir akıllı telefon. Nokia 500 ise, çıktığı zamandan itibaren dünya'nın en hızlı Symbian 3 akıllı telefonu.

Eğer bir akıllı telefon alacaksanız, mutlaka fiyat/peformansa dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin tasarımı yüzünden iPhone 4'e 1700 TL verilmeyeceğine karşın, 200 TL'ye çok daha hızlı ve gelişmiş bir Samsung Galaxy S II alınabilir. (Taraf tutmuyorum) Fiyat/Performanstan kastımı anlamışsınızdır.

Nokia N9, yaklaşık 1500 TL'ye satılmayı bekliyor.  Bu da üst düzey gelişmiş özelliklere sahip ve dünyanın en hızlı ve yüksek kaliteli kamerasına sahip N9 için verilebilecek bir fiyat. Açıkçası, çok doğru bir fiyat biçilmiş.

Nokia 500'ün henüz ne kadara satılacağı hakkında bir bilgim yok. Ancak, eğer yurt dışından almak istiyorsanız, Finlandiya'da bulunan bir kaynağıma göre tam olarak 140€. Yani yaklaşık  361 TL. Symbian'ın en hızlı akıllı telefonuna göre çok uygun bir fiyat. 
Fiyat / Performans açısından gördüğüm en muhteşem telefon Nokia 500 denilebilir. Aynı zamanda, düşük bütçeye sahip akıllı telefon kullanıcılarına müthiş bir fırsat olabilir.

Yine de Türkiye'deki fiyatlar yalnızca tahmin edilerek söyleniyor. Bu nedenle de ufak da olsa değişimler olabilir.

1 yorum:

Emre dedi ki...

Fiyatlar burada:

http://www.nokia500fiyati.com/

http://www.nokian9fiyati.com/