Blogger Widgets

23 Ağustos 2011 Salı

Symbian Anna Şimdi Tüm Symbian^3 Cihazlarda

Uzun zamandır çok büyük bir ilgi ile beklenen Symbian Anna güncellemesi, bugün Navifirm adlı yazılımda kullanıma sunuldu. Bildiğiniz gibi bu güncelleme ile; Canlı Ev Ekranları, geliştirilmiş İnternet Tarayıcısı gibi birçok özellik geliyor. Ancak, Symbian Anna uzun bir zamandır yalnızca Nokia tarafından çıkarılan yeni Symbian cihazlarda bulunuyordu ve henüz N8, C7, C6-01 ve E7 cihazlara gelmemişti.



Navifirm adlı yazılım, Nokia Care Suite ile bağlantıda. Kısacası, yazılım güncelleştirmeleri orijinal Nokia sunucusundan da alıyor denebilir. Bu da, orada görüntülenen herhangi bir güncellemenin gerçek olduğunu kanıtlar durumda.
Navifirm adlı yazılımı, en güncel sürümü ile bu adresten inceleyebilir ve indirebilirsiniz.

Symbian Anna güncellemesi, şu anda Navifirm'den indirilebilir durumda, ancak birkaç güne kadar Nokia Ovi Suite ve Nokia Software Updater'dan indirilebilir olacak.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

şu an navifirm de türkiye varyantı yok.ancak euro 2 germany de türkçe dil seçeneği de mevcut.isteyen cihazlarina almanya sürümünü yükleyebilir.

Adsız dedi ki...

yoq arkadas turkiye guncellemesi gelmeden elimi bile surmemm!!

Adsız dedi ki...

hala gelmedi turkiyeye zaten haftalar sonra gelir nokia en buyuk karini turkiyeden elde eder ne ilginctir ki ilk guncelleme ve yenilikler bakimindan ikinci planda kaliyo.biz de hala destekliyoruz! ???

Adsız dedi ki...

Mehmet

Gına geldi beklemekten yeter artık ne zannediyorlar kendilerini.. 3 aydır agzımızı sulandırıp geri çekiyorlar...

Adsız dedi ki...

nokianın en çok satış yaptığı ülkelerden biri olan Türkiye yi ihmal etmesi,bir çok güncellemeyi çok geç yayınlamasını anlamıyorum....

Adsız dedi ki...

arkadaşlar kendi yazılım güncellemesinden Yani (*#0000#) den yapabiliyormuyuz yada yapabilir miyiz

Symbian Türkiye dedi ki...

Güncellemeyi çıktığı an öğrenmek isterseiz, My Nokia'ya üye olabilir (1 SMS Ücreti) veya (İnternet'e bağlanarak) yazılım güncellemelerini auto-check yapabilirsiniz.

Majör bir güncelleme olduğundan OTA (*#0000#) ile güncelleme yapılamayacağını, yapılsa bile boyutunun ufak olacağını düşünüyorum. Bence Ovi Suite ile yapın.

Adsız dedi ki...

güncelleme geldi

Symbian Türkiye dedi ki...

Evet bu sabah 12:00'dan itibaren Ovi'den ulaşılabilir oldu.

Adsız dedi ki...

5800 için anna yokmu özellikle adobe flash player

auto dedi ki...

c5-03 telefonuma anna yi yükleyebilir miyim

Symbian Türkiye dedi ki...

Hayır, Anna yalnızca S^3 tabanlı telefonlara gelen bir güncelleme.