Blogger Widgets

15 Ağustos 2011 Pazartesi

X7 ve E6 için Minör Güncelleme

Tam da Symbian Türkiye'nin "Güncelleme Merkezi"ni hazırlarken, Nokia'nın Symbian Anna'lı akıllı telefonları için yeni bir minör güncelleme çıktı. Henüz Türkiye'de çıkıp çıkmadığı hakkında elimde bilgi bulunmuyor, ancak güncelleme çok yakında kullnılabilir olacak.

Güncelleme, herhangi bir minör güncellemede olduğu gibi, büyük yenilikler getirmiyor. Güncelleme ile birlikte İnternet Tarayıcısının sürümü 7.3.1.28'den 7.3.1.31'e yükseliyor. Yeni sürümde daha az batarya kullanımı ve kesintisiz kinetik kaydırma (Kinetic Scrolling) gibi özellikler geliştirilmiş.

Diğer bir yenilik ise Nokia'nın Social adlı uygulamasında. Güncelleme ile Social da güncelleniyor ve de uygulama ikonu da değişiyor.

Güncelleme ile küçük donanım uyumsuzlukları ve bazı buglar giderilmiş. Her şekilde bir güncelleme olduğundan, stabilite de artacaktır.

Şu anda güncelleme yalnızca E6 ve İngilizce dilinde bulunuyor. Önümüzdeki günlerde X7 için ve de Türkiye için güncelleme yayınlanacak diye düşünüyorum. Güncelleme çıktığında Nokia Ovi Suite aracılığı ile güncelleyebilirsiniz.

0 yorum: