Blogger Widgets

25 Şubat 2012 Cumartesi

Firefox şimdi N9'da

Dünya'nın en popüler internet tarayıcılarından biri olan Mozilla Firefox'un mobil sürümü Android'den sonra Nokia N9 ve N950'de kullanılan MeeGo için çıktı. Çok yakında Flash desteğinin de sunulacağı belirtilen Firefox, N9 kullanıcıları tarafından Nokia Mağaza'dan indirilebilir. Hem de ücretsiz.

Neden Firefox?
Firefox, Dünya'nın en popüler internet tarayıcısı olma ününü, neredeyse her iş için geliştirilmiş eklentilerine ve kişiselleştirilebilmesine borçlu. Eklentilerin sayısı mobil sürümle azalsa da, bu konuda mobil tarayıcılar arasında hâlâ rakipsiz. Aynı zamanda Firefox'unuzun görünümünü değiştirebileceğiniz temalar, diğer adıyla Personalar da mevcut.

Otomatik Güncellemeler ile Daima Güncel
Firefox'un en verimli versiyonunu kullanabilmeniz için Firefox daima güncel tutulur. Otomatik güncellemeler ile yorulmadan güncelleyebilirsiniz ve Firefox Mobil'in en son özelliklerini en hızlı şekilde kullanabilirsiniz.

Masaüstünüzle Senkronize Kalın
Ev, iş veya kişisel bilgisayarınızda da mı Firefox kullanıyorsunuz? Evet mi? O zaman hayati önem taşıyan senkronize işlemini de kullanabilirsiniz. Firefox, N9'unuz ile bilgisayarınızı birbirine eşitler. Bilgisayarınızdaki hesapları, şifreleri, yer imlerini, geçmişi ve hatta açık sekmelerinizi bile anlık olarak senkronize etme yeteneğine sahiptir.

Daha fazlasını mı istiyorsunuz? Firefox'u N9'unuza indirin!

0 yorum: