Blogger Widgets

26 Şubat 2012 Pazar

Nokia Mobile World Congress 2012'de


Bu sene Barcelona'da düzenlenen Mobile World Congress 2012 için Nokia'nın verdiği sözü tutma vakti geldi. 27 Şubat Pazartesi günü, Nokia gerçekten büyük sırlarını açıklayacak. 

CES'te, yani Dünya'nın en büyük elektronik fuarında Nokia yeni Lumia 900 için ödülleri topladı. MWC'de, yani, Dünya'nın en büyük telefon konferansında ise; Nokia Microsoft ile olan ortaklığını, çıkaracağı yeni akıllı telefonları, Symbian platformunun geleceğini ve daha birçok kritik konuyu konuşmak üzere orada olacak.

27 Şubat Pazartesi günü saat 08:30'da Nokia CEO'su Stephen Elop tarafından düzenlenecek olan basın konferansında, işte bu kritik konular konuşulacak. Bu konular arasında Symbian Carla'nın ve Nokia 801'in de olması muhtemel. Bu nedenle de bu basın konferansını biz de canlı olarak izliyor olacağız. 

Konferanstan yalnızca birkaç saat sonra en önemli notları Symbian Türkiye'de paylaşacağız. Tek bir kategori içinde görebilmenizi kolaylaştırabilmek amacıyla Nokia @ MWC 2012 kategorisini açmanız yeterli.

Hepimizin oldukça heyecanlı olduğu bu zamanlarda, Stephen Elop'un Symbian'ın geleceği ile ilgili güzel şeyler söylemesini umuyoruz. Symbian Carla güncellemesini alması muhtemel Nokia 801'in de tanıtılması faydamıza olacaktır. 


4 yorum:

bilal dedi ki...

nokia 808 ile ilgili kısmen tanıtım veya herhangi bir haber olacak -mı ?

Adsız dedi ki...

heyecanla bekliyoruz bakalım

Adsız dedi ki...

ne zaman yanınlarsınız st

Symbian Türkiye dedi ki...

Nokia 808 ve Lumia 610 ile ilgili inceleme yarına hazır.