Blogger Widgets

27 Mayıs 2011 Cuma

Deneysel: Nokia C5-03 için ekran parlaklığı ayarını geri getirme


Nokia C5-03, benim sahip olduğum bir telefon. Bu nedenle de kullanıcıları çok şanslı. :) Çünkü artık "Deneysel" aslında "DNYSL" başlığını açıyorum. Bu kategori altında bazı Nokia C5-03 sorunlarını ele alıcam. İlk konu da bazı kullanıcılarda zaman içinde yok olan Ekran Parlaklığı Ayarı. Bu yazımda bunu düzeltmenin bir yolunu bulmuş olabilirim. Umarım :)

Henüz kendi telefonumda denemedim, ama çoğu telefonda zaten bulunmakta. Bu nedenle de C5-03'ünüze zarar verecek bir türden ayar değil. Yalnızca aşağıdakileri yapın, yeterli olacaktır.

Öncelikle aşağıda bulunan dosyaları indirin ve rar paketinden çıkarın. Dört adet dosya bulunmakta. Şimdi de c5-03'ünü Depolama modunda USB'ye takın. Hafıza kartı altında "Resoruce" (tırnaklar hariç) adlı bir dosya bulunmalı. Yoksa da siz oluşturun. Şayet olmayanını görmedim.
Resource dosyası altında "ImagingDL" isimli (tırnaklar hariç) bir dosya oluşturun. İndirdiğiniz dosyaları ImagingDL adlı klasörün içine atın.

Aman dikkat - Eğer, rar paketinden çıkardığınızda dosyalar herhangi bir klasör içinde duruyorsa, ImagingDL adlı klasöre yalnızca dosyaları atın, klasörle birlikte atarsanız bir işe yaramaz.

Çalışması için - Çalışması için telefonunuzu Reboot, yani yeniden başlatmanız gerekebilir.

Deneysel Notu - Bu tekniğin çalışmasını garanti etmiyoruz. Ancak telefonunuza zarar vermeyeceğini garanti ediyoruz. 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

afedersinde usta ne boktan bi siteye uplamısın bi indiremedik mk