Blogger Widgets

15 Ocak 2012 Pazar

Nokia Topluluk Ödülleri 2011

Nokia Connects tarafından düzenlenen Nokia Topluluk Ödülleri 2011 adlı etkinlikte, muhteşem bir yıl olan 2011'de nelerin en önemli olduğu seçildi.

S1. 2011'in en heyecan verici telefonu
Oy sonuçlarına bakılırsa, Nokia N9 2011'in en heyecan verici telefonu. Bizi de oldukça heyecanlandıran Nokia N9'un en büyük özelliklerinden üçü şöyle: Lumia 800 ve Lumia 900 ile devam ettirilen harika yekpare tasarım, tamamen tuşsuz yalnızca Swipe ile kontrol edilebilmesi, MeeGo 1.2 Harmattan ve Harmattan UI.

S2. Nokia cihazları arasındaki en iyi yeni uygulama
Aslında Nokia cihazlar birçok platforma ve onların altındaki birçok uygulama sahip. Bu nedenle de uygulamaları seçmek en zor konu. Fakat oy çoğunluğu ile seçilen uygulama WhatsApp! Genelde Nokia C5-03 ile duyurulan WhatsApp aslında bir çoklu platform uygulaması. Uygulama, arkadaşlarınız ile internet ağı üzerinden ücretsiz mesajlaşmayı sağlıyor.

S3. En iyi Nokia üretim video
Geçen yıl, Nokia tarafından çekilen bir çok muhteşem video yayınlandı. Oylara bakılırsa topluluğun en sevdiği video Gulp. Bu video, dünyanın en büyük stop-motion videosu. 

S4. En iyi kullanıcı üretimi Nokia video
Benim de favorilerimden olan, yaşantımızı da çok iyi anlatan bir video, topluluğun en sevdiği kullanıcı üretimi Nokia videosu seçildi. James W Griffiths   tarafından çekilen Splitscreen: A Love Story kazanan videomuz.


S5. Bir Nokia ile çekilen en iyi fotoğraf
Nokia'nın muhteşem 12 Megapiksel kameralı akıllı telefonu N8 ile çekilen 'Sunset reflected' adlı fotoğraf birinci seçildi. Fotoğrafı çeken ise alan g63.


Gelecek yıl Nokia Topluluk Ödülleri'nde tekrar görüşmek üzere. Daha fazla

0 yorum: